28 29 29 40   

Joomla hjælp og support - ring 28292940

Få hjælp af Joomla-expert demand.dk. Fast pris - hurtig respons.

Timepris 775 kr + moms - eller få rabat med vores klippekort

demand.dk er Joomla experter, vi har arbejdet med Joomla siden 2009. Har du et problem med din Joomla hjemmeside, skal du bruge hjælp eller support, eller skal du have opgraderet fra en ældre version?

Kontakt demand.dk for Joomla support:


  28 29 29 40 daglig ml. 08.30-16.00 - ring hvis det haster - vi besvarer om muligt også tlf. i weekenden
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vi besvarer din email hurtigt - og altid indenfor 24 timer (ex. weekend)
  Du får altid en fast pris når vi har kigget på dit website

 

Vi anbefaler at migrere/opdatere gamle Joomla versioner til nyeste Joomla 4.

De gamle Joomla versioner bliver ikke længere bliver opdateret. Men bare rolig, vi kan hjælpe dig med at migrere til Joomla 4

Joomla 4.0 blev introduceret 17.08.2021 - vi tilbyder support til migrering af dit Joomla site.

Demand.dk kan hjælpe med at migere dit gamle 1.5, 2.5 eller 3 site til den nye version 4

Vi yder support til alle versioner af Joomla. Der findes stadig mange gamle Joomla-sider, der fortsat kører i gamle versioner (1.5, 2.5 el. 3). Joomla 1.5 havde "end-of-life" helt tilbage i september 2012, og version 2.5 i december 2014. Begge versioner er sårbare overfor hackerbesøg, og det tilrådes på det kraftigste at migrere til den nyeste version 4.0. Version 3 stopper med at modtage opdateringer i august 2023.

Med den nyeste version af Joomla får du også mange nye funktioner (fx. drag and drop), og hele brugerinterfacet er væsentligt nemmere og mere intuitivt.

demand.dk har siden 2014 migreret (dvs. opgraderet til næste version) mere end 150 ældre Joomla-sites.

Er dit Joomla site responsivt - mobilvenligt?

Det er vigtigt at din hjemmeside er responsiv - mobilvenlig - fordi godt 30% af alle danske hjemmesidebesøg foregår fra mobile platforme (kilde: Statcounter.com). En hjemmeside leveret fra demand.dk er naturligvis responsiv!

Hvorfor bruge demand.dk?

Vi har siden 2009 leveret mere end 180 websites, heraf langt hovedparten i Joomla, derfor anser vi os selv for Joomla eksperter.

Vi sætter en ære i at betjene vores kunder hurtigt, præcist og til aftalt pris. Vi kender Joomla og kan hurtigt sætte os ind i ethvert Joomla-site - vi kender og er fortrolige med de fleste gængse Joomla 3. parts komponenter.

Vi arbejder hurtigt og konsistent, og leverer altid til aftalt tid og pris.

Hvis vores Joomla support ikke kan løse dit problem, er det no-cure-no-pay. Sådan er det.
Ring 28 29 29 40

 

Mod på at gøre det selv?

Hvis du har mod på at gøre det selv, kan du finde meget værdifuld information om Joomla på den officielle hjemmeside https://www.joomla.org/

Fra det officielle Joomla website kan du tilgå et meget omfattende forum https://forum.joomla.org/ hvor du kan finde svar på stort set alle problemstillinger omkring Joomla - der er tilmed et dansksproget forum som du finder her https://forum.joomla.org/viewforum.php?f=16

Dansksproget dokumentation finder du her https://docs.joomla.org/Main_Page/da

Hvorfor Joomla?

Joomla er et af mest anvendte CMS (content management systemer) til produktion af hjemmesider. Joomla-projektet er et Open Source projekt, der blev søsat i 2005 - dengang som Joomla 1.0. I dag hedder den nyeste version Joomla 4

Joomla anvendes til alle typer hjemmesider, lige fra mindre iværksætterhjemmesider til store corporate websites med mange features. Selve framework er responsivt (mobilvenligt), det er ganske nemt at søgeoptimere og der er "uendelige" designmuligheder.

Kontakt os

 

T: 28 29 29 40

E: post@demand.dk

Adresse:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing