Sig goddag til Joomla 4!

Joomla 4 blev frigivet den 17.08.2021

Joomla 4 CMS'et (Content Management System, altså et system til at bygge hjemmesider) er en helt ny og anderledes version af Joomla. Nye funktioner, nemmere og mere intuitiv håndtering qua det helt nye og moderniserede brugerinterface (UI), samt bedre og flere muligheder for at skræddersy brugerinterfacet.

Hos demand.dk er vi allerede i fuld gang med at implementere Joomla 4 på mange af vore kunders hjemmesider.

"Joomla-motoren" er ændret i forhold til Joomla 3

I modsætning til den velkendte one-click opdatering af den gamle Joomla 3, er opgraderingen til Joomla 4 en såkaldt Mini-Migration.

Det betyder at der en del problematikker man skal være opmærksom på. Bl.a. skal alle 3. parts udvidelser (komponenter, moduler, plugins samt skabeloner) opdateres så de kan køre i det nye Joomla 4 miljø. Man skal også sikre at server-miljøet, PHP- og databaseindstillingerne er kompatible med Joomla 4.

Mange udvidelser er allerede klar til at køre Joomla 4, men der er fortsat mange udviklere der arbejder på at få deres respektive udvidelser klar til joomla 4, det gælder i sagens natur især de mere komplekse af slagsen. Vi har også set eksempler på ældre udvidelser der ikke længere bliver udviklet/opdateret, så her skal man finde et brugbart alternativ.

Man alt i alt er den nye Joomla 4 en klar forbedring i forhold til Joomla 3.

demand.dk tilbyder at migrere din Joomla 3 side til Joomla 4 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et tilbud.

Som Joomla eksperter tilbyder vi naturligvis at migrere din Joomla side til Joomla 4, så slipper du for besværet, undgår fatale fejl og har kun minimal nedetid på din hjemmeside. Du undgår også denne besked:

error 

Det er en forudsætning, at vi får fuld adgang til server og database samt selvfølgelig til Joomla-backend.

 

Hvis der er tale om en ældre version af Joomla, giver vi gerne tilbud på migrering til Joomla 4. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Sådan foregår det

1) Inden vi går igang, gennemgår vi siden for at afklare "Joomla-miljøet" og om der evt. er tredjeparts udvidelser. Det kræver at vi får adgang til Joomla back-end. Herefter får du en fast pris på migrering samt evt. betalte 3. parts udvidelser. Hvis du ikke ønsker at gøre brug af tilbudet er det no-cure-no-pay.

2) En komplet backup af siden oploades til vores udviklingsserver

3) Der køres et kompatibiltetscheck af installationen i forhold til Joomla 4

4) De tredjeparts udvidelser der ikke er kompatible med Joomla 4 vil så vidt muligt blive opdateret, men der kan være udvidelser der ikke længere opdateres, her skal der findes et alternativ. Du får naturligvis besked.

5) Siden migreres til Joomla 4

6) Siden oploades til live server (her vil der opleves en minimal nede, typisk 10-15 min.)

7) Den nye side er online og fremtidssikret i Joomla 4

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing