28 29 29 40   

Vi støtter "Kræft er ikke for børn"

Har din hjemmeside den grønne hængelås?

groen haengelaas demand dk

Grønne hængelås? - spørger du måske, men den er god nok. Alle browsere i dag vægter hjemmesider efter hvor sikre de er. En grøn hængelås betyder at den hjemmeside du besøger er sikker - i den forstand at den har et sikkerhedscertifikat (SSL-certifikat), og at din browser har en privat forbindelse til hjemmesiden - dvs. det er ikke muligt (eller i hvert fald meget svært) for uvedkommende at opsnappe fx. personlige oplysninger du indtaster på hjemmesiden.

Alle browsere (fx. Chrome, Firefox, Safari, Explorer) bekræfter i dag om den side du besøger er sikker - det sker ved en lille grøn hængelås der ses i browserens  adresselinje:

Lås Hjemmesiden er sikker
Oplysninger Få mere info eller ikke sikker
Farlig Ikke sikker eller direkte farlig

På den måde kan folk se, om siden er sikker at besøge. En grøn hængelås fritager naturligvis ikke for, at man som bruger skal sikre sig at den side man besøger også er den man ønsker at besøge - især inden man indtaster personfølsomme oplysninger eller kreditkortoplysninger.

Læs mere om den grønne hængelås hos Google

Hvorfor grøn hængelås?

For dig som ejer af en hjemmeside betyder det, at du sender et vigtigt signal til omverdenen om at din hjemmeside er sikker at besøge. Hvis din hjemmeside ikke har den grønne hængelås risikerer du at dine besøgende surfer væk fra siden igen. Og det er der jo ingen, der er interesserede i.

Det gælder ikke blot e-handels hjemmesider, men i lige så høj grad ganske almindelige hjemmesider. Det er hævet over en hver tvivl, at Google vægter sikkerheden på nettet meget højt. Derfor er det også sandsynligt, at en hjemmeside der har et SSL-certifikat - en grøn hængelås - vil stå bedre i den samlede vurdering hos Google end en hjemmeside uden SSL-certifikat.

demand.dk kan hjælpe dig med at få den grønne hængelås

Vi kan nemlig tilbyde en grøn hængelås på din hjemmeside  - helt gratis. Eneste forudsætning er at siden flyttes til vores udbyder. Og nå ja, så gælder tilbudet desværre kun sider der er opbygget i Joomla. Det sidste kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med :)

Ring T 28292940 og få en gratis grøn hængelås på din Joomla-hjemmeside

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing