28 29 29 40   

Optræk til uvejr?

optraek til uvejr 

Ser du et større uvejr trække op når du skal igang med at redigere din hjemmeside?

demandeasywebSå er du ikke den eneste. Rigtig mange små og mellemstore virksomheder bruger store ressurcer på arbejdet med at opdatere og vedligeholde deres hjemmeside.

Der kommer nye medarbejdere. Nye produkter og ydelser. Prislister der skal opdateres. Messebesøg. Nye billeder...og hvordan er det nu lige man opdaterer?

For ikke at tale om at gøre sig synlig på Google. Hvorfor ligger konkurrenterne højere oppe? Hvorfor ser man ikke de nye produkter? Hvor er kontaktoplysningerne?

 

Brug hellere dine resurser på det du er god til og overlad din hjemmeside til professionelle folk

gor det du er god tilMed DemandEasyWeb slipper du for al besværet med hjemmesiden. Du får en hjemmeside der til enhver tid er opdateret, kan findes på Google og samtidig er flot, personlig, nærværende, elegant, enkel, kompleks, flersproget, teknisk, menneskelig – eller hvordan den nu skal afspejle din virksomhed.

 

Fast pris - ingen binding

Hjemmesiden DemandEasyWeb koster 1.295 kr./md. excl. moms. Vi ved du bliver rigtig glad for hjemmesiden, derfor er der ingen binding. Så skulle du mod forventning have en anden opfattelse, ja så er det blot at sige farvel og tak :)

 

Online på 8 uger

Så hurtigt kan det faktisk gå, men det kræver naturligvis at du selv kan og vil arbejde mht. deadlines. Og har du et helt presserende behov, så kan vi levere hjemmesiden indenfor endnu kortere tid.

 

Ring nu på T: 28292940 og hør hvad DemandEasyWeb hjemmesiden kan gøre for din virksomhed.

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing