28 29 29 40   

Nye værktøjer der kan give din lokale virksomhed succes

8. oktober ruller vi vores nye værktøjer ud. Værktøjerne kan hjælpe lokale virksomheder indenfor håndværk, service og detailhandel med at få den succes de fortjener.

Som selvstændig erhvervsdrivende har du travlt og du prioriterer sikkert det, du er god til: At drive din virksomhed og betjene dine kunder. Om du er håndværker, driver en lokal detailhandel, tilbyder lokale services - du ved hvad dine kunder efterspørger og kan levere varen!

Læs mere …

Ny professionel drone hos demand.dk :)

Ny professionel drone hos demand.dk

Uden drone dur et dronebevis jo ikke!

Derfor har jeg netop investeret i en ny, professionel drone fra DJI. Ganske enkelt en genistreg fra den kinesiske fabrik, lille størrelse, lang flyvetid samt ikke mindst et fantastisk Hasselblad kamera. Droneoptagelser følger asap.

Dronebevis giver mulighed for lovlige droneoperationer i by og på land - med visse begrænsninger

droneoperationer demand dkDronebevis giver mulighed for lovlige droneoperationer i by og på land - med visse begrænsninger

Jeg har netop erhvervet dronebevis fra Trafik, Bygge og Boligstyrelsen https://droneregler.dk/Professionel-droneflyvning#

Det betyder jeg lovligt må flyve med min drone i områder man normalt ikke må (byer, fx.). Jeg er klar over at der er mange dronepiloter der - uden dronebevis - flyver på lykke og fromme, men det kan faktisk have kastatrofale konsekvenser. Det sker ikke hvis du bruger mig til dine droneoperationer :)

Ud over det officielle dronebevis har jeg naturligvis også en obligatorisk ansvarsforsikring med en dækning på SDR 750.000/EUR 1.000.000 (i henhold til EU Forordning 785/2004) ved enhver skade.

Har du brug for droneoperationer? Ring 28 29 29 40

Jeg udfører opgaver indenfor foto, video og teknisk inspektion (fx. tagrender og vindmøller).

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing