28 29 29 40   

Luftfoto af ejendomme på Ærø

Kun kr. 875,- incl. moms

 

efterskolen aeroe smallKvaliteten

Vi fotograferer med drone fra lav højde (max 100 m), og med rigtigt kamera med normalobjektiv (minder meget om luftfotos fra 50'erne og 60'erne). Det betyder at der er kun ganske lidt perspektivforvrængning, som man ofte ser på dronebilleder optaget med action-kamera.

 

Sikkerheden

Vi kender og overholder naturligvis luftfartslovens BL 9-4, der bl.a. siger at der ikke må flyves med drone i bymæssig bebyggelse, så det kan vi desværre ikke tilbyde. Men hvis din ejendom ligger i åbent land, så frembyder det ingen problemer. Vi har naturligvis tegnet en erhvervsmæssig ansvarsforsikring der dækker skader op til ca. 1 mio €.

Selve dronen er udstyret med 6 motorer, og har indbygget redundans, hvilket vil sige at den kan holde sig flyvende selvom det usandsynlige skulle ske, at 2 af motorerne sætter ud.

Dronepilot er Henrik Schrøder, der er erfaren modelpilot.

Klik på billederne her på siden og se dem i stort format

 

ruhetgaard small

Teknikken

Du får 1-2 digitale fotos fra forskellige vinkler af din ejendom (afhænger af de praktiske og sikkerhedsmæssige omstændigheder). Billederne optages med vores Canon EOS 5D kamera, og leveres i høj opløsning i JPG-format - farvekorrigeret naturligvis.

Du kan selv printe billederne på en almindelig farveprinter, eller du kan bestille print hos forskellige firmaer. Vi kan naturligvis også være behjælpelig med at bestille professionelle farveprint i forskellige størrelser. Forhør nærmere.

Ring til Henrik på tlf. 28 29 29 40 og bestil dine luftfotos.

Eller send en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing