28 29 29 40   

Joomla hjælp og support - ring 28292940

joomla supportFå hjælp af Joomla-expert demand.dk. Fast pris - hurtig respons.

Timepris 660 kr + moms - eller få rabat med vores klippekort

demand.dk er Joomla experter, vi har arbejdet med Joomla siden 2009. Har du et problem med din Joomla hjemmeside, skal du bruge hjælp eller support, eller skal du have opgraderet fra en ældre version?

Kontakt demand.dk for Joomla support:


  28 29 29 40 daglig ml. 08.30-16.00 - ring hvis det haster - vi besvarer også tlf. i weekenden
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vi besvarer din email hurtigt - og altid indenfor 24 timer (ex. weekend)
  Du får altid en fast pris når vi har kigget på dit website

 

Support til alle versioner af Joomla:

Version 3.9.X
Version 2.5 (vi anbefaler på det kraftigste at migrere til 3.9)
Version 1.5 (vi anbefaler på det kraftigste at migrere til 3.9)

Når vi anbefaler at migrere/opdatere de gamle versioner 1.5 og 2.5 til 3.9, er det pga en vis sandsynlighed for at gamle Joomla versioner kan bliver hacket. Men bare rolig. Selvom det skulle ske at dit gamle 1.5 eller 2.5 site bliver hacket, kan vi sagtens hjælpe dig. Og alt indhold (tekster/billeder m.v.) er formentlig fuldstændig uberørt, og kan ret let flyttes til en ny Joomla 3.9

Support til migrering af dit Joomla site?

Demand.dk kan hjælpe med at migere dit gamle 1.5 eller 2.5 site til den nye version 3.9

Vi yder support til alle versioner af Joomla. Der findes stadig mange gamle Joomla-sider, der fortsat kører i version 1.5 eller 2.5. Joomla 1.5 havde "end-of-life" helt tilbage i september 2012, og version 2.5 i december 2014. Begge versioner er sårbare overfor hackerbesøg, og det tilrådes på det kraftigste at migrere til den nyeste version 3.9

Med den nyeste version af Joomla får du også mange nye funktioner (fx. drag and drop), og hele brugerinterfacet er væsentligt nemmere og mere intuitivt.

demand.dk har de seneste 7-8 år migreret mere end 100 ældre Joomla-sites. Alle websites kører den dag i dag (medmindre ejeren aktivt har nedtaget det).

Er dit Joomla site responsivt - mobilvenligt?

Det er vigtigt at din hjemmeside er responsiv - mobilvenlig - fordi godt 30% af alle danske hjemmesidebesøg foregår fra mobile platforme (kilde: Statcounter.com). En hjemmeside leveret fra demand.dk er naturligvis responsiv!

Hvorfor bruge demand.dk?

Vi har siden 2009 leveret mere end 150 websites, heraf langt hovedparten i Joomla. Vi anser os selv for Joomla eksperter (og det samme gør vores kunder).

Vi sætter en ære i at betjene vores kunder hurtigt, præcist og til aftalt pris. Vi kender Joomla og hurtigt sætte os ind i ethvert Joomla-site. Vi kender, og er fortrolige med, de gængse Joomla 3. parts komponenter, fx. Akeeba, K2, RSFirewall og RSForm, VirtueMart og mange andre, og vi har stor erfaring i Hikashop og Hikamarket, som er særdeles kompetente Joomla-løsninger til e-handel.

Vi arbejder hurtigt og konsistent, og leverer altid til aftalt tid og pris.

Hvis vores Joomla support ikke kan løse dit problem, er det no-cure-no-pay. Sådan er det.
Ring 28 29 29 40

 

Mod på at gøre det selv?

Hvis du har mod på at gøre det selv, kan du finde meget værdifuld information om Joomla på den officielle hjemmeside https://www.joomla.org/

Fra det officielle Joomla website kan du tilgå et meget omfattende forum https://forum.joomla.org/ hvor du kan finde svar på stort set alle problemstillinger omkring Joomla - der er tilmed et dansksproget forum som du finder her https://forum.joomla.org/viewforum.php?f=16

Dansksproget dokumentation finder du her https://docs.joomla.org/Main_Page/da

Hvorfor Joomla?

Joomla er et af mest anvendte CMS (content management systemer) til produktion af hjemmesider. Joomla-projektet er et Open Source projekt, der blev søsat i 2005 - dengang som Joomla 1.0. I dag hedder den nyeste version 3.9.XX

Joomla anvendes til alle typer hjemmesider, lige fra mindre iværksætterhjemmesider til store corporate websites med mange features. Selve framework er responsivt (mobilvenligt), det er ganske nemt at søgeoptimere og der er "uendelige" designmuligheder.

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing