28 29 29 40   

En hurtig hjemmeside er vigtig

hurtig hjemmesideHastighed i dag er altafgørende. En hurtig hjemmeside er et must og undersøgelser viser samstemmende, at en god User Experience (UX) hænger tæt sammen med en hurtig hjemmeside.

Det er svært at afgøre hvor meget bedre Google vægter en hurtig hjemmeside, der er formentlig mere tale om, at Google nedprioriterer langsomme hjemmesider.

Men det skader helt sikkert ikke at være blandt de 90-95% hurtigste hjemmesider.

Når du køber en DemandEasyWeb hjemmeside hostes du hos vores hosting-partner på egen VPS-server. Det sikrer en hjemmeside der loader på mellem 0,5 - 1 sek. Det er hurtigere end 90% af alle hjemmesider. Du kan også være sikker på at det vedbliver at være sådan, fordi der er væsentligt færre hjemmesider hostet på vores VPS-server end der er hos mange af de store "konsum"-udbydere.

Samtidig er hjemmesidens indhold - specielt billeder - optimeret til web. Billeder er nok en af de ting mange glemmer at optimere til web, og det dur altså ikke at tage et billede med smartphonen og derefter uploade det til hjemmesiden, uden først at optimere det til web. Men alt det tekniske behøver du slet ikke bekymre dig om med vores DemandEasyWeb hjemmeside.

Performance test - hvor hurtig er din hjemmeside?

Tjek din egen hjemmesides loadtid hos Pingdom.com

Alle opgivne priser er excl. 25% moms

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing