28 29 29 40   

Lås

DemandEasyWeb tilbydes nu incl. grøn hængelås.

 

Hvad betyder grøn hængelås?

En grøn hængelås betyder at den hjemmeside du besøger er sikker - i den forstand at den har et sikkerhedscertifikat, og at din browser har en privat forbindelse til hjemmesiden - dvs. det er ikke muligt (eller i hvert fald meget svært) for uvedkommende at opsnappe fx. personlige oplysninger du indtaster på hjemmesiden.

Alle browsere (fx. Chrome, Firefox, Safari, Explorer) bekræfter i dag om den side du besøger er sikker - det sker ved en lille grøn hængelås der ses i browserens  adresselinje:

Lås Hjemmesiden er sikker
Oplysninger Få mere info eller ikke sikker
Farlig Ikke sikker eller direkte farlig

På den måde kan folk se, om siden er sikker at besøge. En grøn hængelås fritager naturligvis ikke for, at man som bruger skal sikre sig at den side man besøger også er den man ønsker at besøge - især inden man indtaster personfølsomme oplysninger eller kreditkortoplysninger.

Læs mere om den grønne hængelås hos Google

Hvorfor grøn hængelås?

For dig som ejer af en hjemmeside betyder det, at du sender et vigtigt signal til omverdenen om at din hjemmeside er sikker at besøge. Som sidegevinst får din hjemmeside antageligt en bedre ranking i Googles søgeresultater.

Det gælder ikke blot e-handels hjemmesider, men i lige så høj grad ganske almindelige hjemmesider. Det er hævet over en hver tvivl, at Google vægter sikkerheden på nettet meget højt. Derfor er det også ret sikkert, at en hjemmeside der har et sikkerhedscertifikat - en grøn hængelås - vil stå bedre i den samlede vurdering hos Google end en hjemmeside uden certifikat.

DemandEasyWeb tilbyder et sikkerhedscertifikat som en del af abonnementet. I det praktiske arbejde med hjemmesiden betyder det ikke så meget, det er simpelthen et spørgsmål om at vise omverdenen, at din hjemmeside er sikker at færdes på.

 

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing