28 29 29 40   

Billeder og video på hjemmesiden

billedgalleri

Alle billeder på hjemmesiden bliver optimeret til web¹. Det gælder såvel størrelsen (omfanget), samt billedbeskrivelse, billedtekst og filnavn. Det betyder at også dine billeder bliver fundet ved søgninger på Google. Effektivt hvis du har spændende referencer du gerne vil vise frem.

Vores DemandEasyWeb hjemmeside omfatter også et godt og effektivt billedgalleri. Det kan fx. indeholde billeder af referencer, kundesamarbejder, forskellige arbejder din virksomhed har udført, medarbejdere, domicil og meget mere.

Billedgalleriet er meget felksibelt, og der kan oprettes lige så mange forskellige gallerier som du har behov for². Gallerierne kan vises på de forskellige sider, eller de kan vises på deciderede gallerisider. Mulighederne er mange.

DemandEasyWeb hjemmesiden giver dig også mulighed for video på siderne. Det foregår ved at uploade din video til YouTube eller Vimeo og derefter få den vist på din egen hjemmeside.

Vedligeholdelse og optimering af billedgallerier indeholdt i abonnementet - og det betyder et altid aktuelt billedgalleri, fx. når virksomheden har færdiggjort nye projekter eller fået nye medarbejdere.

Bemærk at fotooptagelser/videoproduktion m.v. ikke er indeholdt i abonnementet.

Content is King!

1) Bemærk at optimeringen ikke omfatter egentlig billedbehandling (farvekorrektion m.v.), men udelukkende optimering til web

2) Hvert nyt galleri tæller som en ny side

Alle opgivne priser er excl. 25% moms

Kontakt os

KØBENHAVN

28 29 29 40

kbh@demand.dk

Filialkontor:
Dr. Tværgade 38, st. th.
1304 København K

ÆRØ

28 29 29 40

post@demand.dk

Administration:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing