28 29 29 40   

Få succes med din virksomhed

Har du en nystartet virksomhed indenfor håndværk, service eller detailhandel? Vi hjælper dig med at få den succes du fortjener.

Som selvstændig erhvervsdrivende har du travlt og du prioriterer sikkert det, du er god til: At drive din virksomhed og betjene dine kunder. Om du er håndværker, driver en lokal detailhandel, tilbyder lokale services - du ved hvad dine kunder efterspørger og kan levere varen!

Men det betyder måske, at du ikke rigtig får gjort noget ved din lokale markedsføring? Her kommer demand.dk ind i billedet. Vi er din samarbejdspartner indenfor marketing og digitale medier og som Google certificeret ved vi hvad det drejer sig om og hvordan du får en succesfuld virksomhed.

Vi er ikke længere væk end et uforpligtende opkald på T: 28 29 29 40

Online marketingstrategi - forudsætningen for en succesfuld virksomhed

En god onlinestrategi er den helt basale forudsætning for en succesfuld virksomhed. Hvilke kanaler skal du bruge i din marketingstrategi? Online, sociale medier, e-mail nyhedsbreve, annoncering i lokale medier, Vi hjælper dig med at udvikle og fastholde en marketingstrategi der sikrer din virksomheds succes. En marketingstrategi, der tager 100% udgangspunkt i din virksomhed og dine forretningsmål.

Læs mere om hvad marketingstrategien indeholder

Hjemmeside - komplet med lokal søgeoptimering

En velfungerende og tidssvarende hjemmeside er et must i dag - også for den mindre selvstændige erhvervsdrivende. Hvorfor det, tænker du måske? Fordi du gerne vil findes på lokale google-søgninger når folk søger efter en virksomhed eller ydelse som den du tilbyder. Vi designer og producerer din hjemmeside og sørger for en god, lokal søgeoptimering. Hjemmesiden er naturligvis lige velfungerende, uanset om den tilgås fra mobil eller på pc.

Læs mere om hvad hjemmesiden indeholder.

Google My Business - så dine kunder kan finde dig

Google My Business er et godt supplement til din hjemmeside. Her kan du poste nyheder, vise billeder fra din virksomhed og få dine kunder til at anmelde dig for din gode service. Vi sætter din Google My Business op og sikrer at den dukker op når potentielle kunder søger lokalt efter de varer eller ydelser du tilbyder.

Læs mere om Google My Business

Fast pris: DKK 12.850 ex. moms

For den faste pris af 12.850 kr. ex. moms får du:

  • Marketingstrategi
  • Komplet hjemmeside
  • Google My Business
  • 3 x opdatering af hjemmesiden samt 3 x analyse af besøg indenfor de første 6 måneder
  • Rådgivning og sparring via tlf. eller Zoom (1 time fordelt på vilkårligt antal sessioner indenfor det første halve år)

Og værktøjskassen rummer selvfølgelig mange andre værktøjer, der kan sammensættes efter behov:

  • Fotooptagelser/video
  • Google Ads
  • Sociale medier
  • Email nyhedsbreve
  • Webshop

Se hvilke virksomheder vi har hjulpet med at få succes

Kontakt os

 

T: 28 29 29 40

E: post@demand.dk

Adresse:
Østermarksvej 25
5970 Ærøskøbing